Naptár
 • «
 • 2011. június
 • »
 • H
 • K
 • Sze
 • Cs
 • P
 • Szo
 • V
Keresés
ok

Koncertek

Koncertek
Gödör Klub

2011. június 18., szombat

VilágVeleje Nyár 2011
18:00:
Stereomilk (Nagyszínpad)
19:30:
30Y (Nagyszínpad)
21:15:
Hiperkarma (Nagyszínpad)
23:00:
Kardos Horváth János (Tószínpad)
00:30:
Panírozott Barikák (Tószínpad)
02:00:
Víg Mihály (Tószínpad)
Helyszín:
Orczy Park
Jegyár:
3900 Ft
Elővételben:
3400 Ft
 
VilágVeleje Nyár 2011 – június 17–18. – Orczy Park

VilágVeleje Nyár 2011 – június 17–18. – Orczy Park

Tankcsapda („Új nap vár turné” – Budapest), hiperkarma (megint), 30Y, Pál Utcai Fiúk, Mystery Gang és még sokan mások
 
A fesztiválnak az Orczy Park ad otthont, amely Budapest egyik legszebb történelmi kertje, gyönyörű zöldfelület a főváros szívében. Könnyen megközelíthető, hiszen a nagyvárad téri metrómegállótól mindössze 3 perc séta a park bejárata, amely előtt megáll a 24-es villamos is. Két kapun lehet bejutni az eseményre, a Ludovika tér és a Nagyvárad tér felől.

A fesztivál fő helyszíne a Nagyrét, itt kap helyet a nagyszínpad, melyen, az első nap (június 17., péntek) fő eseménye a Tankcsapda koncertje lesz. A zenekar hosszú szünet után ismét Budapesten, az „Új nap vár” turné fő állomásaként. Az estét az 1998-ban alakult Mystery Gang indítja. Az ötvenes évek rockabilly műfaját felelevenítő banda egyike azon ritka hazai zenekaroknak, melyek neve határainkon túl is ismert, a banda rendszeres fellépője nemzetközi rockabilly fesztiváloknak és lemezei is külföldi kiadóknál jelennek meg. Megalakulásuk óta nemcsak egyre hitelesebben hozták a kor manírjait, hanem zenéjük is tovább színesedett a garage és a jungle stílusjegyeivel. Utánuk a 28 éve (!) alakult Pál Utcai Fiúk játsszák el slágereik sorát, és megmutatnak néhányat a készülő új album dalaiból is.
 
A Tankcsapda fél éve lépett utoljára budapesti rajongói elé. Ezen a koncerten egy alaposan átgyúrt koncertműsort láthat és hallhat a nagyérdemű. Sok olyan dal került be a mostani programba, amiket már nagyon régen nem játszott a zenekar. Olyan szám is lesz, amit élőben most játszanak majd először, jóllehet még anno 1997-ben jelent meg a Connektor:567: albumon. Így, többek között dübörög majd a „Mikor a srác”, „Az utca túloldalán”, a „Vonat” de visszakerült a műsorba „A világ disco” is és ezzel még nem lőttünk le minden poént!
 
A szombati nap (június 18.) fő esemény a hiperkarma visszatérő koncertje lesz. A hiperkarma 2000-ben jelentette meg első albumát, és szinte azonnal berobbantak a köztudatba. Jelen voltak a klubéletben, felléptek az összes rangos fesztiválon, a rádióadók a mai napig játsszák slágereiket. A zenekar utolsó koncertjét 2007-ben adta, és azóta mély álomba merült. Most új lemezen dolgozik az egy taggal kibővült zenekar. Ezen az estén hosszú idő után ismét színpadon a Bérczesi Róbert nevével fémjelzett banda, hogy eljátsszák régi slágereiket, és bepillantást nyújtsanak az ősszel elkészülő új lemezük dalaiba. Kihagyhatatlan alkalom mindazoknak, akik már átélték koncertjeik katarzisát, ás azoknak is akik eddig még nem hallhatták élőben az együttest! A hiperkarma előtt a fiatal koncertlátogatók nagy kedvence, Pécs legújabb büszkesége a 30Y lép színpadra. Az este indításáról a Stereomilk gondoskodik. A zenekar első felbukkanási pontja a 2000-ben megjelent hiperkarma lemezen található Erdő című dal. Az akkor még csak egyszemélyes projektet Szekeres András (Junkies) hívja életre abból a célból, hogy a hangos-punkos anyazenekarától eltérő ötletei (is) megvalósulhassanak.
 
A zenei programokon túl számos sport és kaland vár a fesztivállátogatókra, hiszen a parkon belül működő kalandparkot is kipróbálhatják a vendégek, és igénybe lehet venni a sportpályákat, ping-pong asztalokat is. Civil szervezetek is helyet kapnak a fesztiválon, ennek központi témája a környezettudatosság és a részvétel lesz. Reményeink szerint az esemény lehetőséget teremt több generáció közös szórakozására, és sokan megismerik ennek a több mint 200 éves parknak a varázsát.
 

A zenei program:

Június 17.

Nagyszínpad:

18.00:  Mystery Gang
19.30:  Pál Utcai Fiúk
21.30:  Tankcsapda

Tószínpad:

23.00: Jamie Winchester unplugged
00.30: Szekeres András és Barbaró Attila duo (gitár, ének)

Június 18.

Nagyszínpad:

18.00: Stereomilk
19.30: 30Y
21.15:  Hiperkarma

Tószínpad:

23.00: Kardos Horváth János
00.30: Panírozott Barikák
02.00: Víg Mihály

Kapunyitás mindkét napon 17.00-kor!

 

Jegyárusító helyek:

  • Instant Kávézó (jegyárusítás 16 órától): Bp. VI., Nagymező u. 38.

  • Rézangyal Bistro Madách tér (00-24): Bp. VII., Madách tér 2.

  • Headbanger 2.0: Bp. V., Múzeum körút 17.

  • Headbanger (volt Rock-Park): Bp. XIX., Pannónia út 1.

  • Silenus Pub: Bp. V., Petőfi Sándor u. 17–19.

  • After Music Club: Bp. VII., Nyár u. 6.

  • Rézangyal Bistro Cosmo: Bp. V., Váci u. 77.

  • Matiné Bistro: Bp. VI., Jókai u. 25.

 

Valamint jegyek online is vásárolhatók honlapunkon!
 

A fesztivál térképe:

Fesztiváltérkép

Nagyobb méretért kattints a térképre!


Infoline:
+36 70 519 4896
 
Rossz idő esetén fedett nézőtér is rendelkezésre áll!
 
 
Házirend

A jegy rendezvényre történő egyszeri belépésre jogosít, amennyiben Ön elfogadja az alábbi feltételeket és tudomásul veszi, hogy annak betartását a rendezők ellenőrzik. A koncertlátogató köteles az Orcy Park házirendjét és a koncert egyéb biztonsági rendszabályait betartani! A koncertet mindenki saját felelősségére látogathatja. A rendezőség a koncert biztonságos lebonyolítása érdekében mindent elkövet, de ennek ellenére a személyekben, vagy anyagi értékekben, a látogatók esetleges felelőtlen magatartása miatt bekövetkező károkért felelősséget nem vállal. Alkoholtartalmú italt, üveget, bármilyen veszélyes vagy fegyvernek minősülő tárgyat a rendezvény területére bejuttatni tilos! 18 éven aluliakat alkohollal és dohányárúval nem szolgálunk ki. A jegy megvásárlásával Ön egyidejűleg elfogadta, hogy amennyiben az előadásról olyan képi felvétel készül, amelyen Ön is látható, azzal kapcsolatban semmilyen követeléssel nem léphet fel sem a rendezőkkel, sem a felvétel készítőjével, sem annak jogos felhasználójával szemben. A feltételeket megszegő látogatókat a rendezőség a helyszínről eltávolíthatja és a belépőjegy árát  sem köteles visszafizetni. A rendezőség fenntartja az esetleges műsorváltozás, illetve a koncertkezdések esetleges időpontváltozásának jogát.


Eső esetén fedett nézőtér is rendelkezésre áll, ebben az esetben a rendezvény a meghirdetett napokon kerül megrendezésre. Az Orczy Park szabályzata és a biztonsági terv alapján amennyiben az Országos Meteorológiai Szolgálat narancs színű riasztást ad ki valamelyik napra, úgy a rendezvényt aznap nem lehet megtartani. Ebben az esetben az esetlegesen elmaradó rendezvénynap június 19-én, vasárnap kerül pótlásra! A megváltott belépők így vasárnap érvényesek, jegyeket nem áll módunkban visszaváltani. A rendezvényre a már megváltott karszalagokkal a Nagyvárad téri kapun át lehet bejutni, az interneten vásárolt jegyek átvétele, a helyszíni jegyárusítás és a VIP vendégek bejutása a Ludovika téri bejáratnál történik. A bejáratokat a térképeken is jelöltük.
 
VilágVeleje Nyár 2011 jegyárusító helyek

VilágVeleje Nyár 2011 jegyárusító helyek

Hogy ne maradjatok le a Tankcsapda, a Hiperkarma és a többi fellépő koncertjeiről, elindult az elővételes jegyek árusítása a VilágVeleje Nyár 2011 fesztiválra. A június 17-én és 18-án az Orczy Parkban megrendezésre kerülő eseményre az alábbi helyeken vásárolhatjátok meg ezeket.

 

Jegyárusító helyek:

  • Instant Kávézó (jegyárusítás 16 órától): Bp. VI., Nagymező u. 38.

  • Rézangyal Bistro Madách tér (00-24): Bp. VII., Madách tér 2.

  • Headbanger 2.0: Bp. V., Múzeum körút 17.

  • Headbanger (volt Rock-Park): Bp. XIX., Pannónia út 1.

  • Silenus Pub: Bp. V., Petőfi Sándor u. 17–19.

  • After Music Club: Bp. VII., Nyár u. 6.

  • Rézangyal Bistro Cosmo: Bp. V., Váci u. 77.

  • Matiné Bistro: Bp. VI., Jókai u. 25.

 

Valamint jegyek online is vásárolhatók honlapunkon!
 

 

 

 

Bookmark and Share

 

 

Kapcsolódó hírek:

VilágVeleje Nyár 2011 – június 17–18. – Orczy Park - 2011. április 5., kedd

VilágVeleje Nyár 2011 jegyárusító helyek - 2011. április 13., szerda

 

Kapcsolódó videók:

VilágVeleje Nyár 2011 – június 17–18. – Orczy Park – videóajánló

2011. május 18., szerda

VilágVeleje Nyár 2011 – június 17–18. – Orczy Park – videóajánló

Tankcsapda („Új nap vár turné” – Budapest), hiperkarma (megint), 30Y, Pál Utcai Fiúk, Mystery Gang és még sokan mások
 
 
A visszatérő Hiperkarma és a Tankcsapda országos turnéjának budapesti állomásán kívül még számos koncert és zöld program, civil sátrak, tópart és kalandpark vár! Videónkban a zenekarok személyesen invitálnak a fesztiválra. A helyszín két irányból is megközelíthető, a Ludovika tér és a Nagyvárad tér kapuján keresztül. Jöhetsz metróval a Nagyvárad térig, vagy a 24-es villamossal, bringával, gyalog, a csajoddal, vagy a családdal! Induljon jól a nyarad!
 
VilágVeleje Nyár 2011. – Orczy Park, június 17–18. – videóajánló

2011. június 9., csütörtök

VilágVeleje Nyár 2011. – Orczy Park, június 17–18. – videóajánló

Tankcsapda („Új nap vár turné” – Budapest), hiperkarma (visszatérő koncert), 30Y, Pál Utcai Fiúk, Mystery Gang és még sokan mások

 
Hiperkarma: Összevisszaélet – Orczy Park, VilágVeleje Nyár 2011

2011. augusztus 25., csütörtök

Hiperkarma: Összevisszaélet – Orczy Park, VilágVeleje Nyár 2011

A VilágVeleje Nyár 2011 fesztivál második napján lépett fel a Hiperkarma. Emlékeztetőül, és kárpótlásul azoknak, akik nem tudtak ott lenni, most megmutatjuk, hogy játszották az Összevisszaélet című dalukat!
 
Tankcsapda: Azt mondom állj! – Orczy Park, VilágVeleje Nyár 2011

2011. július 11., hétfő

Tankcsapda: Azt mondom állj! – Orczy Park, VilágVeleje Nyár 2011

A VilágVeleje Nyár 2011 fesztivál első napjának sztárja a Tankcsapda volt. A helyszínen készült videónkon az Azt mondom állj! című dalukat nézhetitek meg.

 

 

Kapcsolódó galériák:

VilágVeleje Nyár 2011: Mystery Gang, Pál Utcai Fiúk, Tankcsapda, Jamie Winchester unplugged, Szekeres András és Barbaró Attila duo

VilágVeleje Nyár 2011: Stereomilk, 30Y, Hiperkarma, Kardos Horváth János, Panírozott Barikák, Víg Mihály

 

Kapcsolódó belső oldalak:

VilágVeleje Nyár 2011 – hasznos információk

 

 

Az üzenetet elküldtük.

Neved

E-mail címed

Ismerősöd neve

Ismerősöd e-mail címe

Üzeneted

Írd be a kódot a képről

CAPTCHA Image
Legújabb videónk
CocoRosie lemezbemutató – VilágVeleje Nyár 2013, június 17. – ajánló
CocoRosie lemezbemutató – VilágVeleje Nyár 2013, június 17. – ajánló

 

Bejelentkezés
mehet
VilágVeleje Rádió
Get Adobe Flash player